Renoveringslån – Bästa lånet till renovering 2021


Privatlån 2021 Uppd: 2021-04-21.
Advisa Bästa Privatlån topplista
  • Ränta: 2,95% - 26,05%
  • Belopp: 3000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1mån - 15år
  • Jämför privatlån gratis!
  • Hjälpt över 250.000 svenskar!
Mer info »

Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.


Renoveringslån är nästan alltid ett privatlån när banker och långivare skriver om lån till renovering. Det vill säga ett lån där du inte lämnar bostaden som säkerhet för lånet. Det är ett privatlån. Här på Bäst Privatlån kan du jämföra lån själv helt gratis. Du kan använda dig av låneförmedlare och jämför över 30 banker och långivare för att se vad ett lån till renovering skulle kosta just dig. Många väljer att låna pengar till att renovera huset och sedan få en ny värdering på huset och på så sätt kunna ta mer lån på huset och sedan betala av privatlånet som har högre ränta.

Renoveringslån är ofta antingen lån där du belånar din bostad för att renovera eller så är det lån utan säkerhet. Det vill säga lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar till renoveringen.

Innehåll Renoveringslån

  • Så tar vi fram det bästa lånet för renovering 2021
  • Jämför alltid renoveringslån när du ska låna pengar till renovering
  • Samlade artiklar om att låna pengar till renovering

Jämför alltid renoveringslån när du ska låna pengar till renovering

Eftersom renoveringslån ofta är vanliga privatlån så kan räntan skilja sig väldigt mycket. Så du kan spara mycket pengar på att jämföra. Räntan sätts individuellt så din granne och du kan ha helt olika räntor. Och det är viktigt att du jämföra den effektiva räntan eftersom den räknar ihop alla kostnader för lånet. Det vill säga räntan + kostnader utöver det. Så som aviavgifter, uppläggningsavgifter och liknande.

Så tar vi fram det bästa lånet för renovering 2021

Låna till renovering kan man göra på flera olika sätt och vårt sätt är ett bäst i test av privatlån till renovering. Det vill säga ett lån där du inte lämnar huset eller något annat som säkerhet för lånet. Långivaren tar en kreditupplysning på dig och ser vad du har för förutsättningar för att betala tillbaka pengarna och om du får lånet beviljat så kan du använda pengarna till vad du vill. Till exempel att renovera.

Så testet är alltså för privatlån till renovering. Det vi gör för att få fram det bästa lånet för renovering är att samla in data från långviare och nätet och sedan låter vi våran redaktion gå genom det med jämna mellanrum och skapa den stora topplistan över privatlån som vi kallar Alla privatlån. Titta gärna in där om du vill se mer av vårt test.

Samlade artiklar om att låna pengar till renovering


Om Renoveringslån – Bästa lånet till renovering 2021

När jag skapade guiden Renoveringslån – Bästa lånet till renovering 2021 så villa jag göra en guide som tar upp exempel på hur man kan finansiera en renovering. Och väljer man att ta ett privatlån till sin renovering så kan man även själv jämföra och se hur bra ränta man kan få då. Jag försöker även få fram hur viktigt det är att jämföra den effektiva räntan.

Renoveringslån Bästa Privatlånet