Blancolån – Jämför 2021


Privatlån 2021 Uppd: 2021-05-15.
Lendo Bästa Privatlån topplista
 • Ränta: 3,01% - 29,95%
 • Belopp: 10.000kr - 600.000kr
 • Löptid: 1år - 15år
 • Jämför upp till 35 privatlån gratis!
 • Jämför kostnadsfritt - Svar inom 1min!
 • Accepterar betalningsanmärkningar!
Jämför Privatlån »
Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta.

Blancolån är samma sak som privatlån och lån utan säkerhet och du hittar info om det på startsidan. Om du vill jämföra blancolån har du alltså kommit till rätt sida. För privatlån är exakt samma sak som blancolån. Och både är lån utan säkerhet. Det är mycket viktigt att du verkligen förstår det innan du börjar jämföra. För om du inte vet om det så kommer din jämförelse med smalare.

Blaconlån är precis samma lån som privatlån, lån utan säkerhet och konsumtionslån. Här ovan kan du jämföra blancolån som vi listar här på Bäst Privatlån.

Innehåll Blancolån

 • Vikigt att veta att det inte bara heter blancolån
 • Frågor och svar om Blancolån
  • Vilket är det bästa blancolånet just nu?
 • Kontakta oss angå Blancolån

Vikigt att veta att det inte bara heter blancolån

När du ska ta ett blancolån så är det otroligt viktigt att du vet om att långivare och banker kallar detta lån för olika saker. Till exempel privatlån och lån utan säkerhet är vanligt också. Så om du letar efter blancolån i deras menyer så bör du även hålla ögonen öppna för privatlån och lån utan säkerhet. Även konsumtionslån kan förekomma även hos de större bankerna och långivarna. Sedan är det även vanligt att man mer nischar in lån till vad man kan använda det till. Men det är fortfarande ett blancolån som man kan använda till vad man vill. Exempel på det är samlingslån där man samlar lån och krediter, renoveringslån där man lånar till nytt köp eller badrum och billån utan kontantinsats. Så tänk på det när du jämför.


Frågor och svar om Blancolån

Vilket är det bästa blancolånet just nu?

Först och främst måste vi förstå vad som gör ett lån till det bästa. Självklart är det om ett lån är billigt – med så låg ränta som möjligt. Men även att det är ett lån som har bra villkor. Genom att göra vårt stora bäst i test av blancolån så kan du göra jämförelsen själv. Utan vidare erfarenhet av att jämföra tidigare. För vi har som mål att du ska hitta bredaste och bästa jämförelsen här. Där du själv kan ha full kontroll.


Kontakta oss angå guiden Blancolån

Hittar du något som inte stämmer i guiden Blancolån – Bäst i test 2021 blir vi väldigt glada om du vill säga det till oss så vi kan fixa det så snabbt som möjligt. Du kan enkelt och snabbt göra det under kontakta oss. Vi försöker alltid svara så snabbt som möjligt och gör det oftast inom en vecka – men ännu oftare inom ett dygn.

Blancolån

Om guiden Blancolån

Vi som skrivit guiden Blancolån driver sidan Bäst Privatlån som du just nu befinner dig på. Vi heter Svenska Lånenätverket och driver sajter inom privatekonomi i Sverige. Vårt mål är att svenska folket ska ha bättre koll över sin egen ekonomi genom att själv veta vad ränta är och hur man jämför lån. Men vi har även sajter inom att spara pengar för att ta tag i sin ekonomi själv.