Lån utan säkerhet – Bästa lån utan säkerhet 2023?


Listan över privatlån från Svenska Lånenätverket är uppdaterad 2023-05-31.
Innehåller annonslänkar
Enklare Privatlån
  • Ränta: 2,95% - 26,50%
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 38 privatlån gratis!
  • Acceptera säkert med BankID!
  • Ansök helt gratis!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.


Lån utan säkerhet är ett privatlån. Det är alltså enbart olika namn. Det är kanske punkt ett för att hitta det bästa privatlånet. Att veta att det är samma typ av lån alltså. Så om du ska ta ett lån utan säkerhet bör du vet att det även kallas för privatlån och blancolån alltså. Det har även flera olika namn utöver det. Men det är de vanligaste. Andra namn kan vara konsumtionslån till exempel. Men det är något förvirrande om du frågar oss. Man bör bestämma tydligare namn för vad lånen ska kallas.


Innehåll Lån utan säkerhet

  • Blancolån är privatlån
  • Jämför lån utan säkerhet som med alla lån
  • Se vilket privatlån som har billigaste räntan just nu

Lån utan säkerhet är lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengarna. Det kallas även för privatlån, blancolån, smslån, snabblån och konsumtionslån.

Se vilket privatlån som har billigaste räntan just nu

En vanlig fråga som våra besökare ställer är vilket privatlån som är billigast och därför har vi helt enkelt skapat sidan Billigast privatlånet. Så om du vill ta reda på vilket som är det för dig så kan du klicka dig in där och få reda på det snabbt och ofta nästan direkt.

Jämför lån utan säkerhet som med alla lån

Det är väldigt viktigt att jämföra lån utan säkerhet precis som med vilket lån som helst. Det går att spara pengar med lån utan säkerhet då räntan kan skilja sig enormt mycket. Mycket mer än bolån. Så oavsett hur stort lån du ska ta så ska du lägga ner tid att jämföra så du får det bästa lånet för dig.

Blancolån är privatlån

Lån utan säkerhet är alltså både privatlån och blancolån. Vi rekommenderar alla som inte vet det här när dom läser detta att titta in båda guiderna vi precis länkat. För då kan du så så bra överblick att du vet hur du ska jämföra. Annars riskerar du att inte få så billig ränta som du kanske annars hade fått.


Om guiden Lån utan säkerhet

Med guiden Lån utan säkerhet vill jag framförallt få fler att förstå vad ett lån utan säkerhet är. Att det är exakt samma typ av lån som privatlån, blancolån, smslån och renoveringslån (i många fall) till exempel. Du ska även själva kunna jämföra lån.

Kontakta oss angå guiden Lån utan säkerhet

Vi har självklart som mål att innehållet här på Lån utan säkerhet ska vara 100% korrekt men ibland smyger det sig in något fel och då blir vi glada för att ni brukar kontakta oss. Om du hittar något fel kan du snabbt skriva det under kontakta oss. Då kan vi titta över det snabbt och se om vi kan ändra det direkt.

Lån utan säkerhet bild