Billigt privatlån – Hur hittar man det 2022?


Listan över privatlån från Svenska Lånenätverket är uppdaterad 2022-08-14.
Advisa Bästa Privatlån topplistan
  • Ränta: 2,95% - 26,05%
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1mån - 20år
  • Jämför upp till 36 privatlån gratis!
  • Jämför privatlån gratis!
  • Hjälpt över 250.000 svenskar!
Jämför Privatlån »
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Billigt privatlån, vad är det egentligen? Ja vad som är billigt och inte är så klart helt upp till låntagaren att göra. Är det billigt lån att låna till det man ska låna pengar till? Det är ett billigt privatlån om man kommer fram till att svaret är ja. Men däremot det billigaste lånet är det man jämför fram och som har den billigaste effektiva räntan.

Om Billigt privatlån

Billigt privatlån är en guide där vi försöker reda ut vad som är ett billigt lån och inte.

Viktigt att jämföra effektiva ränta för att hitta billigt privatlån

Så om du är ute efter ett billigt privatlån så gäller det alltså att jämföra effektiv ränta för privatlån för just dig. Det är nämligen en ränta som ofta sätts individuellt. Lånet kan alltså vara både dyrare och billigare för din granne än dig. Så det gäller att jämföra riktigt ordentligt. Idag är det lättare än någonsin att jämföra helt gratis online på nätet. Och det är bland annat det den här sajten handlar om. Hur man förhoppningsvis på bästa sätt kan jämföra för att hitta det lånet med billigaste effektiva räntan.