Billigt privatlån – Hur hittar man det 2023?


Listan över privatlån från Svenska Lånenätverket är uppdaterad 2023-02-03.
Innehåller annonslänkar
Lendo Bästa Privatlån topplista
  • Ränta: 3,01% - 29,95%
  • Belopp: 10.000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1år - 15år
  • Jämför upp till 35 privatlån gratis!
  • Jämför kostnadsfritt - Svar inom 1min!
  • Accepterar betalningsanmärkningar!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta.


Billigt privatlån, vad är det egentligen? Ja vad som är billigt och inte är så klart helt upp till låntagaren att göra. Är det billigt lån att låna till det man ska låna pengar till? Det är ett billigt privatlån om man kommer fram till att svaret är ja. Men däremot det billigaste lånet är det man jämför fram och som har den billigaste effektiva räntan.

Viktigt att jämföra effektiva ränta för att hitta billigt privatlån

Så om du är ute efter ett billigt privatlån så gäller det alltså att jämföra effektiv ränta för privatlån för just dig. Det är nämligen en ränta som ofta sätts individuellt. Lånet kan alltså vara både dyrare och billigare för din granne än dig. Så det gäller att jämföra riktigt ordentligt. Idag är det lättare än någonsin att jämföra helt gratis online på nätet. Och det är bland annat det den här sajten handlar om. Hur man förhoppningsvis på bästa sätt kan jämföra för att hitta det lånet med billigaste effektiva räntan.

Om Billigt privatlån

Billigt privatlån är en guide där vi försöker reda ut vad som är ett billigt lån och inte.