Billigaste privatlånen just nu 2021


Listan över privatlån från Svenska Lånenätverket är uppdaterad 2023-05-27.
Innehåller annonslänkar
Enklare Privatlån
  • Ränta: 2,95% - 26,50%
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 38 privatlån gratis!
  • Acceptera säkert med BankID!
  • Ansök helt gratis!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.


Billigaste privatlånen kan du hitta om du lägger ner lite tid på att jämföra. För det finns väldigt många privatlån i Sverige och ska du jämföra alla får du jobba på väldigt länge. Därför har låneförmedlare blivit otroligt populära senaste åren. Om du vill hitta det billigaste för dig så måste du alltså jämför. Tänk på att försöka hålla nere antalet kreditupplysningar på dig bara. Då detta kan göra att det blir svårare att få låna pengar och om du får det så kan det bli sämre ränta än om du inte haft det. Det är åtminstone ”vad dom säger”. Hur som helst så bör du jämföra den effektiva räntan och det är för att den räntan är gjort för att jämföras. Det är ränta + eventuella andra kostnader ihop.

Kontakta oss om Billigaste privatlånen

Om du hittar något fel är så i guiden får du väldigt gärna säga det till oss så vi kan rätta till det så fort vi kan. Du kan Kontakta oss här och väljer hur du vill göra det.

Om guiden Billigaste privatlånen

Guiden Billigaste privatlånen skapade vi som en förlängning av topplistan som du kan hitta längst upp på den här sidan. Det vi gör är att vi helt enkelt tar ut vinnaren och publicerar den här. Många av våra besökare vill läsa om vinnaren direkt och då har vi gjort den här sidan. Du kan bokmärka sidan direkt för att inte läsa om några andra än vinnaren just nu. Kom dock ihåg att ett privatlån kan vara billigast för din granne men inte för dig. Räntan sätts nämligen ofta individuellt.


Innehåll Billigaste privatlånen

  • Så hittar DU Billigaste privatlånen just nu 2021
  • Om guiden Billigaste privatlånen
  • Kontakta oss om Billigaste privatlånen

Så hittar DU Billigaste privatlånen just nu 2021

Vill DU hitta det Billigaste privatlånen just nu 2021 så måste du börja jämföra. Jämför så många privatlån som du kan men tänk på att hålla nere antalet kreditupplysningar som långivare tar på dig. Detta eftersom det annars kan försvåra din chans att få låna pengar och dessutom göra så du får högre ränta än om du inte hade så många kreditupplysningar på dig. Det är därför låneförmedlare som är en jämförelsetjänst blivit så populärt. Speciellt just för lån utan säkerhet eftersom räntan kan skilja sig otroligt mycket mellan långivare.

Det billigaste privatlånen för din granne behöver inte vara det för dig

Det är väldigt viktigt att veta att det billigaste privatlånen för din granne behöver inte vara det för dig. Räntan sätts ofta individuellt när det gäller lån utan säkerhet. Med det menas att du kan få en helt annan ränta än din granne trots att ni jämföra exakt samma lån exakt samtidigt. Därför gäller det att du alltid jämför för just dig själv.