Billigaste privatlån 2023?


Listan över privatlån från Svenska Lånenätverket är uppdaterad 2023-05-31.
Innehåller annonslänkar
Enklare Privatlån
  • Ränta: 2,95% - 26,50%
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 38 privatlån gratis!
  • Acceptera säkert med BankID!
  • Ansök helt gratis!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.


Vilket är det billigaste privatlånet just nu? Det är väl förmodligen det allra vanligaste frågan som svenskarna söker efter vad gäller just privatlån. Så vilket är det bästa privatlånet då? Jo det här är väldigt viktigt att förstå så sluta inte läsa nu. Det finns inget privatlån som är bäst för alla. Det lånet som är bäst för dig vad gäller ränta och villkor behöver inte vara det för din mamma, jobbakompis eller sambo.

Så det gäller att alltid jämföra innan man väljer att låna pengar. Det blir så här då privatlån ofta sätts individuellt. Så om långivaren tycker det är större risk att låna ut pengar till dig än till din granne så kommer du få sämre ränta helt enkelt. Det är ofta så det fungerar. Så då ska du jämföra för just dina förutsättningar för att se vilket som är bäst för just dig.


Innehåll i Billigaste privatlånet

  • Så hittar du det Billigaste privatlånet
  • Jämför alltid
  • Kontakta oss angå Billigaste privatlånet

Jämför alltid

Vi kan inte nog tjata om att du måste jämföra. Bolån har ofta hyfsat lika 3 månaders ränta även om det ofta är större belopp där än med konsumetionslån så är skillnaden på den effektiva räntan inte så stor som med privatlån. Därför måste du jämföra just blancolån extra mycket. Och kom ihåg att det även kallas just blancolån och lån utan säkerhet och konsumtionslån och ett gäng andra namn. Så du får så bred jämförelse som möjligt. Du kan spara mycket pengar på att bara lägga ner lite tid att jämföra. Och om du använder låneförmedlare så får du ner antalet kreditupplysningar på dig vilket är att föredra. Detta för att du ska ha så god kreditvärdighet som möjligt då banker ofta tittar just på antalet kreditupplysningar bland annat.

Så hittar du det Billigaste privatlånet

Det finns bara ett svar på hur man hittar det billigaste privatlånet och det är genomat att jämföra. Självklart kan du inte vara helt 100 på att du verkligen hittar det billigaste privatlånet för just dig om du inte jämför alla privatlån i hela Sverige. Men om du jämför stora delar av alla alternativ med rimligt antal kreditupplysningar så ökar du chansen på att du inte tar ett onödigt dyrt lån – samtidigt som du inte får onödigt många kreditupplysningar. Eftersom onödigt många kreditupplysningar kan försämra din chans att få låna pengar och dessutom minsta din chans till bra ränta.

Så jämför så mycket du bara kan men få så några kreditupplysningar på dig som möjligt. Det är förför låneförmedlare blivit så populärt senaste åren. Där kan man få en enda kreditupplysning på sig men ändå jämföra över 30 banker och långivare direkt. Dessutom helt gratis och online på nätet. Det gör att många väljer det. Tar låneförmedlaren betalt av dig ska du inte använda dig av den!


Om Billigaste privatlånet

Med guiden Billigaste privatlånet vill vi försöka få våra besökare att leta tills dom hittar det billigaste lånet för just dom.

Kontakta oss angå Billigaste privatlånet

Under Kontakta Bäst Privatlån kan du kontakta oss angå guiden Billigaste privatlånet som du just nu befinner dig på. Vi försöker alltid se till så allt vi skriver stämmer till 100% men ibland misslyckas vi och då är vi tacksamma om du vill tips om det så vi kan fixa till det.