Advisa eller Lendo? Vilken jämför privatlån bäst?


Listan över privatlån från Svenska Lånenätverket är uppdaterad 2023-05-31.
Innehåller annonslänkar
Enklare Privatlån
  • Ränta: 2,95% - 26,50%
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 38 privatlån gratis!
  • Acceptera säkert med BankID!
  • Ansök helt gratis!
Mer info »

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.


Advisa eller Lendo? Vilken är bäst? Vilken ska man välja och varför? Ja det är så klart en väldigt vanlig fråga hos våra besökare. Har man kommit fram till att man ska jämföra privatlån via en låneförmedlare så har man kommit långt i sin jämförelse – men hur väljer man då rätt låneförmedlare?

Det beror helt på vilka förutsättningar du har för att låna skulle vi säga. Gå in hos Advisa och titta vilka banker som dom jämför just nu och sedan gör du likadant hos Lendo. Då kan du får en överblick över vem av dessa som du tror har bäst förutsättningar för att ge dig bäst lån. Det viktigaste är att du jämför den effketiva ränta. Det vill säga vem av Lendo och Advisa kan förmedla ett lån med det bästa effektiva ränta?

Jämför Advisa och Lendo först

Du kan börja jämföra Advisa och Lendo här ovan i listan. Klicka på knappen ovan för att se hela listan. Där kan du sedan enkelt jämföra vilken låneförmedlare som du tror är bäst för dig. Är det Lendo, Advisa eller någon helt annan?

Om sidan Advisa eller Lendo

Sidan Advisa eller Lendo skapade vi för dig som kommit fram till att du ska använda dig av en låneförmedlare men inte vet om du ska välja Advisa eller Lendo. Förhoppningvis kan du göra en sista jämförelse här innan du bestämmer dig.